Cum cumpar prin SMS?

Urmeaza tutorialul de mai jos pentru a cumpara jocuri prin SMS!

In functie de operatorul de telefonie mobila, sumele ce pot fi platite prin SMS sunt:

Vodafone: 5, 10, 15 si 20 EURO

Orange: 5 si 10 EURO

Telekom: 5 si 10 EURO

Digi: 5 si 10 EURO

GameGod.ro pune la dispozitia clientilor cea mai simpla modalitate de plata existenta in acest moment – plata prin SMS. Serviciul de plati prin SMS este furnizat de catre Mobilpay.ro iar intreg procesul de comanda dureaza mai putin de 2 minute.

Pentu a cumpara un produs prin SMS, trebuie sa urmati pasii de mai jos:

Pasul 1. Accesati pagina produsului dorit si click pe butonul “Cumpara prin SMS” si o sa fiti directionat catre pagina de finalizare comanda. (ATENTIE! Se poate cumpara 1 singur produs / tranzactie.)

Pasul 2. In pagina de finalizare comanda trebuie sa completati datele contului dvs (ATENTIE! Produsele in format digital se livreaza pe adresa de email. Va rugam sa completati o adresa de email valida), alegeti modalitatea de plata SMS si click pe butonul TRIMITE COMANDA.

Pasul 3. In pasul urmator sunteti trimisi catre pagina securizata Mobilpay unde completati numarul de telefon de pe care doriti sa faceti plata si urmati cu atentie indicatiile de plata (ex: Trimite 852868 prin SMS la 7410)

4. Dupa ce ati facut plata prin SMS, veti fi directionat inapoi catre pagina GameGod.ro.

Keyul comandat prin SMS este atasat si trimis pe adresa de email completata de dvs in pagina de finalizare comanda dar va fi stocat si in sectiunea “Seriale de activare”.

Am cartela/abonament. Pot cumpara prin SMS?

Indiferent daca ai cartela sau abonament, poti face plati prin SMS. Atentie!  Vodafone permite plati cu valori egale cu: 5, 10, 15 si 20 EURO,  Orange permite plati cu valori egale cu: 5 si 10 EURO  si Telekom permite plati cu valori egale cu: 5 si 10 EURO iar Digi permite plati cu valori egale cu: 5 si 10 EURO.

Cat credit trebuie sa am pe telefon pentru a trimite SMS in cazul unui produs de 10 EURO ?

Pretul produselor ce pot fi cumparate prin SMS este afisat pe site-ul nostru fara TVA. In cazul achizitiei cu ajutorul unei cartele preplatite, creditul pe care un client (Vodafone, Orange, Telekom sau Digi) trebuie sa-l aiba pe aceasta este de 10.07 E (10 E licenta si 7c initierea tranzactiei – sms ce nu intra in pretul produsului).
Pe site-ul de plati prin SMS (Mobilpay) este afisat pretul total – 12.4 E, pret ce contine TVA-ul. Acesta nu mai este retinut inca o data, intrucat a fost platit de catre client la reincarcarea cartelei.

Cat credit trebuie sa am pe telefon pentru a trimite SMS in cazul unui produs de 15 EURO ?

In cazul achizitiei cu ajutorul unei cartele preplatite, creditul pe care un client (Vodafone, Orange sau Cosmote) trebuie sa-l aiba pe aceasta este de 15.07 E (10 E licenta si 7 c initierea tranzactiei – sms ce nu intra in pretul produsului).
Pe site-ul de plati prin SMS (Mobilpay) este afisat pretul total – 18.6 E, pret ce contine TVA-ul. Acesta nu mai este retinut inca o data, intrucat a fost platit de catre client la reincarcarea cartelei.

Cat credit trebuie sa am pe telefon pentru a trimite SMS in cazul unui produs de 20 EURO ?

In cazul achizitiei cu ajutorul unei cartele preplatite, creditul pe care un client (Vodafone, Orange sau Cosmote) trebuie sa-l aiba pe aceasta este de 20.07 E (10 E licenta si 7c initierea tranzactiei – sms ce nu intra in pretul produsului). Pe site-ul de plati prin SMS (Mobilpay) este afisat pretul total – 24.8 E, pret ce contine TVA-ul. Acesta nu mai este retinut inca o data, intrucat a fost platit de catre client la reincarcarea cartelei.

In cat timp primesc produsele dupa ce am facut plata prin SMS sau Online cu cardul bancar?

Keyul se primeste pe email in putin timp de la confirmarea comenzii. De asemenea, keyul aferent unei comenzi se afla si in contul clientului la sectiunea Istoric Comenzi

Trebuie sa-mi fac cont pentru a comanda?

In momentul primei achizitii pe site-ul nostru, iti vei crea automat cont atunci cand vei completa datele necesare efectuarii comenzii. Astfel, reduci timpul de finalizare a comenzii prin salvarea datelor de facturare, livrare si plata. Verifici statusul si istoricul comenzilor tale. Salvezi jocurile in contul tau si ai acces oricand la keyurile comandate. De asemenea, beneficiezi de reduceri instant la zeci de produse aflate in oferta GameGod.ro

Nu am primit keyul pentru comanda mea. Ce fac?

In cazul in care ai intampinat probleme in finalizarea comenzii, te rugam sa ne contactezi la numarul de telefon 0725 82 00 33 sau pe email – comenzi [@] gamegod.ro . Programul nostru de lucru este de Luni pana Vineri intre orele 09 – 18.