Control – PC

Control – PC

Disponibiliate: In stoc

Control – PC este sub forma unui serial de activare si se livreaza pe email AUTOMAT dupa confirmarea comenzii! ( Vezi detalii )

4 persoane urmaresc acest produs

159,00 lei

Pret cu toate taxele incluse.

Descriere - Control – PC

De la Remedy Entertainment, dezvoltatorii din spatele regulilor de îndoire a cuantului Break vine un nou control TPS supranatural. Cumpărați cheia de control și întâlniți-l pe Jesse Faden, un director nou inițiat al Biroului Federal de Control, cu scopul de a eradica entitatea invadatoare a altei lumi. Descoperiți secretele trecutului, luptați cu agenții deținuți și luați înapoi organizația înainte ca toate să cadă.

Cerinte sistem - Control – PC

Minimum system requirements
System requirements: Windows 7, 64-bit
Processor: Intel Core i5-4690 / AMD FX 4350
Memory: 8 GB
Graphics: NVIDIA GeForce GTX 780 / AMD Radeon R9 280X
Additional Notes: Widescreen support 21:9 / Remappable controls / Uncapped frame-rate / G-Sync / Freesync support

Control – PC - Video

Control – PC

Gen

Actiune, FPS / TPS

Platforma

Epic Games

Sistem de operare

Windows

Tip

Joc

Control – PC

Fotografia produsului Control – PC are caracter orientativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre furnizorii, producatorii sau reprezentantii oficiali si nu constituie obligativitate contractuala, aceleasi conditii se aplica si pretului produsului Control – PC.

Pretul Control – PC include toate taxele si valabil in momentul plasarii comenzii.

Produsul Control – PC este valid/neutilizat, fiind extras de pe cardul/eticheta din ambalajul original sau achizitionat ca atare, este livrat in conditii 100% legale si nu poate fi inlocuit/returnat dupa utilizare/transmitere prin e-mail

Produsul Control – PC este sub forma unui serial de activare (cd-key) si nu include manual, cd/dvd, box, card sau orice alt element fizic.

Rating general

Ai testat sau ai intrebari legate de Control – PC?

+ Adaugă review

Încă nu au fost adăugate review-uri pentru acest produs.