- 46% Call of Duty: Black Ops 2 – PC

Call of Duty: Black Ops 2 – PC

Disponibiliate: In stoc

Call of Duty: Black Ops 2 – PC este sub forma unui serial de activare si se livreaza pe email AUTOMAT dupa confirmarea comenzii! ( Vezi detalii )

2 persoane urmaresc acest produs

91,00 lei

Pret cu toate taxele incluse.

Descriere - Call of Duty: Black Ops 2 – PC

“Call Of Duty Black Ops II” este un joc de actiune dezvoltat de corporatia “Treyarch”. A fost publicat de “Activision”, lansarea oficiala avand loc pe 13.11.2012. Scorul inregistrat pe website-ul „metacritic” este 74 (scorul criticilor). Acest joc este sub forma de CD-key si se activeaza pe platforma “Steam”. Veti mai primi din partea noastra un tutorial de instalare / activare a jocului. Varsta minima recomandata pentru acest joc este de 17 ani.
Black Ops II a fost al nouălea joc din franciza Call of Duty. În cadrul francizei, acest shooter game a fost primul care a arătat tehnologia viitoare de război. Dar nu este singurul motiv pentru care este iubit și jucat în continuare: alegerea producatorului de a permite jucătorilor să aibă povești diferite în funcție de deciziile lor este motivul pentru care mulți se întorc pentru mai mult.

Cerinte sistem - Call of Duty: Black Ops 2 – PC

Minimum system requirements
System requirements: Windows Vista SP2 / Windows 7
Processor: Intel Core2 Duo E8200 2.66 GHz / AMD Phenom X3 8750 2.4 GHz
Memory: 2 GB RAM – 32-bit OS / 4 GB – 64-bit OS
Graphics: 512 MB VRAM – Nvidia GeForce 8800GT / ATI Radeon HD 3870
Storage: 16 GB
Additional Notes: Internet

Call of Duty: Black Ops 2 – PC - Video

Call of Duty: Black Ops 2 – PC

Gen

Actiune, FPS / TPS

Platforma

Steam

Sistem de operare

Windows

Tip

Joc

Varsta recomandata

18 ani

Call of Duty: Black Ops 2 – PC

Fotografia produsului Call of Duty: Black Ops 2 – PC are caracter orientativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre furnizorii, producatorii sau reprezentantii oficiali si nu constituie obligativitate contractuala, aceleasi conditii se aplica si pretului produsului Call of Duty: Black Ops 2 – PC.

Pretul Call of Duty: Black Ops 2 – PC include toate taxele si valabil in momentul plasarii comenzii.

Produsul Call of Duty: Black Ops 2 – PC este valid/neutilizat, fiind extras de pe cardul/eticheta din ambalajul original sau achizitionat ca atare, este livrat in conditii 100% legale si nu poate fi inlocuit/returnat dupa utilizare/transmitere prin e-mail

Produsul Call of Duty: Black Ops 2 – PC este sub forma unui serial de activare (cd-key) si nu include manual, cd/dvd, box, card sau orice alt element fizic.

Rating general

Ai testat sau ai intrebari legate de Call of Duty: Black Ops 2 – PC?

+ Adaugă review

Încă nu au fost adăugate review-uri pentru acest produs.