Battlefield Hardline – PC

Battlefield Hardline – PC

Disponibiliate: In stoc

Battlefield Hardline – PC este sub forma unui serial de activare si se livreaza pe email AUTOMAT dupa confirmarea comenzii! ( Vezi detalii )

4 persoane urmaresc acest produs

30,00 lei

Pret cu toate taxele incluse.

Descriere - Battlefield Hardline – PC

Battlefield Hardline este un joc de actiune first-person a carui actiune se desfasoara intr-un mediu dominat de razboiul impotriva infractionalitatii si de luptele dintre infractori si oamenii legii.

Caracteristici:
Multiplayer Battlefield – Include jocul strategic pe echipe, varietatea si imersiunea specifice seriei Battlefield in lumea curajoasa si incantatoare a infractorilor si oamenilor legii.
Singleplayer Visceral – Studio-urilor premiate in repetate randuri care au creat seria Dead Space, iti ofera Battlefield Hardline cu o poveste dramatica si inovatoare prezentata sub forma unei drame moderne de televiziune.
Distrugeri masive – Arunca in aer seiful unei banci sau reprezentanta unui dealer auto din Los Angeles. Mediile urbane sunt moderne, sexy si pot fi distruse in intregime.
Gadgeturi si arme – Ai la dispozitie un arsenal impresionant si gadget-uri SF cun ar fi pusca cu teava retezata, pistol cu electrosocuri, tiroliana si carlig de agatare. Gadget-urile pot fi folosite oricand, pe orice harta si fac ca luptele sa fie haotice si imprevizibile.
Masacru cu vehicule – Exploreaza harta pentru a-ti intari echipa sau treci pe langa politisti pe o motocicleta incarcata cu prada obtinuta in urma jafului. Gameplay-ul cu vehicule din Battlefield Hardline este rapid, proaspat si intens.

Cerinte sistem - Battlefield Hardline – PC

Minimum system requirements
System requirements: WINDOWS VISTA SP2 64-BIT
Processor: Athlon II/Phenom II 2.8 GHz, Intel Core i3/i5 2.4GHz
Memory: 4 GB RAM
Graphics: ATI Radeon HD 5770 (1 GB), NVIDIA GeForce GTX 260
Storage: 60 GB

Recommended system requirements
System requirements: Windows 8 64-Bit
Processor: INTEL Quad-Core CPU / AMD Six-Core CPU
Memory: 8 GB RAM
Graphics: 3 GB VRAM – AMD Radeon R9 290 / NVIDIA GeForce GTX 760
Storage: 60 GB

Battlefield Hardline – PC - Video

Battlefield Hardline – PC

Gen

Actiune, FPS / TPS

Platforma

Origin

Sistem de operare

Windows

Tip

Joc

Varsta recomandata

18 ani

Battlefield Hardline – PC

Fotografia produsului Battlefield Hardline – PC are caracter orientativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre furnizorii, producatorii sau reprezentantii oficiali si nu constituie obligativitate contractuala, aceleasi conditii se aplica si pretului produsului Battlefield Hardline – PC.

Pretul Battlefield Hardline – PC include toate taxele si valabil in momentul plasarii comenzii.

Produsul Battlefield Hardline – PC este valid/neutilizat, fiind extras de pe cardul/eticheta din ambalajul original sau achizitionat ca atare, este livrat in conditii 100% legale si nu poate fi inlocuit/returnat dupa utilizare/transmitere prin e-mail

Produsul Battlefield Hardline – PC este sub forma unui serial de activare (cd-key) si nu include manual, cd/dvd, box, card sau orice alt element fizic.

Rating general

Ai testat sau ai intrebari legate de Battlefield Hardline – PC?

+ Adaugă review

Încă nu au fost adăugate review-uri pentru acest produs.