Battlefield 4 – PC

Battlefield 4 – PC

Disponibiliate: In stoc

Battlefield 4 – PC este sub forma unui serial de activare si se livreaza pe email AUTOMAT dupa confirmarea comenzii! ( Vezi detalii )

3 persoane urmaresc acest produs

59,00 lei

Pret cu toate taxele incluse.

Descriere - Battlefield 4 – PC

Battlefield 4 este genul de definire a blockbuster-ului de actiune realizat in momentele care estompa linia dintre joc si glorie. Alimentat de puterea de ultima generatie si fidelitate engine-ului Frostbite 3, Battlefield 4 ofera o experienta visceral, dramatica, spre deosebire de orice alta.
Capabilitatile engine-ului Frostbite 3 sunt impresionante: vei putea admira la pas o cladire abandonata cu graffiti pe pereti si carpe atarnate in geam in bataia vantului. Vei vedea razele de lumina ce ies din peretii sparti, pline de particule de praf suspendate. Engine-ul face minuni cand vine vorba de umbrele dinamice generate de lanterne sau de gunoiul ce pluteste in apa ce se misca sau chiar iarba de la picioarele tale, batuta de vant in timp ce tu te lupti pentru viata ta.
In noul joc s-a pus accentul pe particularitatile Multiplayer ale seriei Battlefield, care, de aceasta data, se vor regasi si in componenta Single Player a jocului: medii de joc imense si destructibile, acces catre o gama variata de vehicule controlabile si posibilitatea de a da ordine colegilor de echipa. De asemenea, progresul jucatorilor in single player va fi atent monitorizat, urmand a fi oferite o serie de elemente sociale prin intermediul carora performantele proprii vor putea fi comparate direct cu cele ale prietenilor care joaca Battlefield 4 .

Cerinte sistem - Battlefield 4 – PC

Minimum system requirements
System requirements: Windows Vista SP2 32- BIT
Processor: Athlon X2 2,8 GHz / Core 2 Duo 2,4 GHz
Memory: 4 GB RAM
Graphics: AMD Radeon HD 3870 / Nvidia GeForce 8800 GT
Storage: 30 GB
Additional Notes: Broadband Internet connection

Recommended system requirements
System requirements: Windows 8 64-bit
Processor: Six-core CPU Quad-core CPU
Memory: 8 GB
Graphics: AMD Radeon HD 7870NVIDIA GeForce GTX 660
Storage: 30 GB

Battlefield 4 – PC - Video

Battlefield 4 – PC

Gen

Actiune, FPS / TPS

Platforma

Origin

Sistem de operare

Windows

Tip

Joc

Varsta recomandata

18 ani

Battlefield 4 – PC

Fotografia produsului Battlefield 4 – PC are caracter orientativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre furnizorii, producatorii sau reprezentantii oficiali si nu constituie obligativitate contractuala, aceleasi conditii se aplica si pretului produsului Battlefield 4 – PC.

Pretul Battlefield 4 – PC include toate taxele si valabil in momentul plasarii comenzii.

Produsul Battlefield 4 – PC este valid/neutilizat, fiind extras de pe cardul/eticheta din ambalajul original sau achizitionat ca atare, este livrat in conditii 100% legale si nu poate fi inlocuit/returnat dupa utilizare/transmitere prin e-mail

Produsul Battlefield 4 – PC este sub forma unui serial de activare (cd-key) si nu include manual, cd/dvd, box, card sau orice alt element fizic.

Rating general

Ai testat sau ai intrebari legate de Battlefield 4 – PC?

+ Adaugă review

Încă nu au fost adăugate review-uri pentru acest produs.