Assassin’s Creed IV: Black Flag – PC

Assassin’s Creed IV: Black Flag – PC

Disponibiliate: In stoc

Assassin’s Creed IV: Black Flag – PC este sub forma unui serial de activare si se livreaza pe email AUTOMAT dupa confirmarea comenzii! ( Vezi detalii )

4 persoane urmaresc acest produs

49,00 lei (10E+TVA prin SMS)

Pret cu toate taxele incluse.

Descriere - Assassin’s Creed IV: Black Flag – PC

“Avem un erou si un mediu nou. Vom crea cel mai indraznet joc din seria Assassin’s Creed, respectand in acelasi timp coordonatele care i-au facut pe gameri sa indrageasca franciza Assassin’s Creed” a declarat Yves Guillemot, directorul executiv al Ubisoft. “Assassin’s Creed IV Black Flag are la baza o poveste reala, dura si captivanta care se desfasoara intr-o perioada istorica legendara si care ii va atrage atat pe fanii cu state vechi cat si pe cei mai noi jucatori de Assassin’s Creed.”
Vino la bordul vasului Jackdaw in rolul Capitanului Edward Kenway, pirat de temut si asasin periculos in Assassin’s Creed IV: Black Flag.
Este anul 1715. Piratii fac legea in Caraibe si si-au fondat propria republica, unde coruptia, lacomia si cruzimea sunt la ordinea zilei.Printre toti acesti crimiali se afla si un capitan tanar pe nume Edward Kenway. Prin lupta sa pentru glorie si-a castigat respectul in fata unor legende ca Blackbeard dar, de asemenea, l-a si atras intr-un razboi mai vechi dintre Asasini si Templari, un razboi ce poate distruge tot ceea ce au construit piratii.

Bine ai venit in Epoca de Aur a Piratilor.

Cerinte sistem - Assassin’s Creed IV: Black Flag – PC

Minimum system requirements
System requirements: Windows Vista
Processor: 2.66 GHz Core 2 Duo E6700 / Athlon 64 X2 Dual Core 6000+
Memory: 3 GB RAM
Graphics: 512 MB VRAM GeForce GT 440 / Radeon HD 3870
Storage: 4 GB
Additional Notes: Internet

Recommended system requirements
System requirements: Windows 7
Processor: 2.50 GHz Core i5-2400S / Phenom II X4 940
Memory: 4 GB RAM
Graphics: 1024 MB VRAM – GeForce GTX 470 / Radeon HD 5850
Storage: 30 GB

Assassin’s Creed IV: Black Flag – PC - Video

Assassin’s Creed IV: Black Flag – PC

Gen

Actiune, Aventura

Platforma

Uplay

Sistem de operare

Windows

Tip

Joc

Varsta recomandata

18 ani

Assassin’s Creed IV: Black Flag – PC

Fotografia produsului Assassin’s Creed IV: Black Flag – PC are caracter orientativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre furnizorii, producatorii sau reprezentantii oficiali si nu constituie obligativitate contractuala, aceleasi conditii se aplica si pretului produsului Assassin’s Creed IV: Black Flag – PC.

Pretul Assassin’s Creed IV: Black Flag – PC include toate taxele si valabil in momentul plasarii comenzii.

Produsul Assassin’s Creed IV: Black Flag – PC este valid/neutilizat, fiind extras de pe cardul/eticheta din ambalajul original sau achizitionat ca atare, este livrat in conditii 100% legale si nu poate fi inlocuit/returnat dupa utilizare/transmitere prin e-mail

Produsul Assassin’s Creed IV: Black Flag – PC este sub forma unui serial de activare (cd-key) si nu include manual, cd/dvd, box, card sau orice alt element fizic.

Rating general

Ai testat sau ai intrebari legate de Assassin’s Creed IV: Black Flag – PC?

+ Adaugă review

Încă nu au fost adăugate review-uri pentru acest produs.