Anthem – PC

Anthem – PC

Disponibiliate: In stoc

Anthem – PC este sub forma unui serial de activare si se livreaza pe email AUTOMAT dupa confirmarea comenzii! ( Vezi detalii )

2 persoane urmaresc acest produs

179,00 lei

Pret cu toate taxele incluse.

Descriere - Anthem – PC

Produs in studiourile BioWare, Anthem este un un action-RPG share world, in care tu si prietenii tai sunteti Freelancers – singurii suficient de curajosi sa lase in urma civilizatia si sa porneasca in explorarea unei lumi salbatice, spectaculoasa si plina de pericole.
In Anthem, echipe formate din pana la patru jucatori pornesc in aventura. Va veti sustine reciproc in lupte si veti imparti recompensele si victoriile.
Vei fi martorul unor evenimente cataclismice, la scara imensa, cum sunt Shaper Storms, vei lupta impotriva animalelor salbatice si a marauder-ilor, vei explora ruine demult uitate, pentru a invinge fortele care planuiesc subjugarea omenirii.
Iti vei controla propria soarta: puterea ta va creste cu fiecare pas pe care il vei face in necunoscut. Oricare ar fi motivatia ta – prada, razbunarea sau gloria – alegerile pe care le vei face te vor schimba irevocabil – si in acelasi timp vor afecta lumea din jurul tau.

Cerinte sistem - Anthem – PC

Minimum system requirements
System requirements: 64-bit Windows 10
Processor: Intel Core i5 3570 or AMD FX-6350
Memory: 8 GB
Graphics: NVIDIA GTX 760, AMD Radeon 7970 / R9280X
DirectX: DirectX 11
Storage: 50 GB

Anthem – PC - Video

Anthem – PC

Gen

Actiune, RPG

Platforma

Origin

Sistem de operare

Windows

Tip

Joc

Varsta recomandata

16 ani

Anthem – PC

Fotografia produsului Anthem – PC are caracter orientativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre furnizorii, producatorii sau reprezentantii oficiali si nu constituie obligativitate contractuala, aceleasi conditii se aplica si pretului produsului Anthem – PC.

Pretul Anthem – PC include toate taxele si valabil in momentul plasarii comenzii.

Produsul Anthem – PC este valid/neutilizat, fiind extras de pe cardul/eticheta din ambalajul original sau achizitionat ca atare, este livrat in conditii 100% legale si nu poate fi inlocuit/returnat dupa utilizare/transmitere prin e-mail

Produsul Anthem – PC este sub forma unui serial de activare (cd-key) si nu include manual, cd/dvd, box, card sau orice alt element fizic.

Cuvinte cheie: Anthem Origin Cd Key
Rating general

Ai testat sau ai intrebari legate de Anthem – PC?

+ Adaugă review

Încă nu au fost adăugate review-uri pentru acest produs.