Anno 1701 – PC

Anno 1701 – PC

Disponibiliate: In stoc

Anno 1701 – PC este sub forma unui serial de activare si se livreaza pe email AUTOMAT dupa confirmarea comenzii! ( Vezi detalii )

4 persoane urmaresc acest produs

49,00 lei (10E+TVA prin SMS)

Pret cu toate taxele incluse.

Descriere - Anno 1701 – PC

ANNO 1701 este un joc complex de strategie care combină construirea în timp real cu o mulțime de elemente de joc aprofundate, toate setate în secolele XVI și XVII, în care descoperirile și comerțul maritim au fost destul de populare.
Jocul provocator și greu de învățat al seriei ANNO a fost făcut mai accesibil în ANNO 1701, deoarece acum jucătorul poate să-și creeze propria metropolă și apoi să o extindă și să o mențină fără cunoașterea mecanicii de joc a titlurilor anterioare. Comunicați cu alți actori și interacționați cu diferite părți prin utilizarea diplomației și a tranzacțiilor. Vrei să fii un comerciant influent și bogat, sau poate un constructor ingenios? Jocul vă permite să fiți așa, iar pentru cei care vor să se concentreze pe război, există chiar și opțiunea de a fi un strateg viclean și versatil

Cerinte sistem - Anno 1701 – PC

Minimum system requirements
System requirements: Windows 2000 / XP
Processor: 2.2 GHz Intel Pentium 4 or similar
Memory: 512 MB RAM
Graphics: 64 MB graphics card with 1.1 Pixel Shader
Storage: 3.5 GB free hard-drive memory

Recommended system requirements
Processor: 3 GHz Intel Pentium 4 or similar processor
Memory: 1 GB RAM
Graphics: 256 MB graphics card with 2.0 Pixel Shader

Anno 1701 – PC - Video

Anno 1701 – PC

Gen

Strategie

Platforma

Uplay

Sistem de operare

Windows

Tip

Joc

Varsta recomandata

3 ani

Anno 1701 – PC

Fotografia produsului Anno 1701 – PC are caracter orientativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre furnizorii, producatorii sau reprezentantii oficiali si nu constituie obligativitate contractuala, aceleasi conditii se aplica si pretului produsului Anno 1701 – PC.

Pretul Anno 1701 – PC include toate taxele si valabil in momentul plasarii comenzii.

Produsul Anno 1701 – PC este valid/neutilizat, fiind extras de pe cardul/eticheta din ambalajul original sau achizitionat ca atare, este livrat in conditii 100% legale si nu poate fi inlocuit/returnat dupa utilizare/transmitere prin e-mail

Produsul Anno 1701 – PC este sub forma unui serial de activare (cd-key) si nu include manual, cd/dvd, box, card sau orice alt element fizic.

Rating general

Ai testat sau ai intrebari legate de Anno 1701 – PC?

+ Adaugă review

Încă nu au fost adăugate review-uri pentru acest produs.